×

Політика конфіденційності

Загальні положення

Погоджуючись з Політикою конфіденційності, Користувач вебсайту підтверджує свою згоду на збір, обробку, збереження та видалення його персональних даних відповідно до цієї Політики та чинного законодавства України.

ГО «Тех Стартап Скул» (ідентифікаційний код 41553173) (далі – «Ми», «Адміністратор Платформи») є володільцем персональних даних, які надаються Користувачами на Платформі «СтартЕра» (далі – «Платформа») за посиланням startera.org.ua, та зобов’язується дотримуватись законодавства щодо захисту ваших персональних даних.

Ми дбаємо про зручність використання нашої Платформи, а тому часто змінюємо існуючі функції та додаємо нові. Тому, якщо цього вимагатиме зміна функціоналу, ми можемо оновлювати цю Політику. У такому разі, ми публікуватимемо їх на веб-сайті. Ми також рекомендуємо вам час від часу перевіряти Політику конфіденційності.

Якщо вам необхідно звернутись до нас за наданням додаткової інформації, або з інших причин, ви можете написати нам емейл: lts@lpnu.ua , або ж надіслати листа: вулиця Академіка Колесси, 2, Львів, Львівська область, 79013.

 

Які персональні дані ми збираємо?

Використовуючи Платформу, ви можете надати нам персональні дані шляхом реєстрації та створення облікового запису або заповнення форми для Внеску. Ми не вимагаємо обов’язково надавати будь-яку інформацію, а тому ви завжди можете вибирати, яку саме інформацію надати.

Ми можемо збирати наступну інформацію:

  • Ім’я;
  • Адреса електронної пошти;
  • Телефон;
  • Фотографія;
  • Деталі про фінансові операції, що здійснюються за допомогою Платформи. Ці дані стосуються Внесків, якими ви фінансуєте певний Проект;
  • Деталі щодо відвідування вебсайту Платформи;
  • Інформацію, яку ви нам надаєте під час листування з нами, наприклад, що може стосуватись ваших вимог.

Ми надаємо вам доступ до своїх персональних даних через обліковий запис. Ви також можете напряму звернутись до нас за доступом у разі, якщо ви не створювали обліковий запис на вебсайті Платформи.

Ви також можете створити обліковий запис через авторизацію у соціальних мережах. Таким чином, ми будемо отримувати доступ до персональних даних у вашому обліковому записі у такій соціальній мережі та імпортувати їх до вашого облікового запису на вебсайті Платформи автоматично відповідно на налаштувань та правил користування таких соціальних мереж..

У разі, якщо ви помітили помилку чи невідповідність у зазначених вами персональних даних, ви можете виправити її в обліковому записі, або ж звернутись до нас за виправленням. Ми зобов’язуємось на вашу обґрунтовану вимогу внести необхідні виправлення.

 

Права Користувача

Ви завжди можете звернутись до нас щодо надання інформації про те, чи обробляться ваші персональні та як саме це відбувається. Ми можемо надати вам інформацію про те, яка саме інформація про вас обробляється, як вона була зібрана, кому була передана та іншу запитувану інформацію, якщо ми матимемо має технічну та (або) законну можливість на відповісти на таку вашу обґрунтовану вимогу.

Ви маєте право на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи.

Ви також маєте право на застосовування засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.

 

Як ми використовуємо персональні дані?

Ми використовуємо надані вами персональні дані для:

  • виконання наших зобов’язань за договорами з Авторами Проектів у межах Програми;
  • відображення інформації про вас у списку Спонсорів певного Проекту. Ця інформація є публічно доступною для відвідувачів нашої платформи. Таким чином, ми даємо можливість переглядати інформацію про вас як Спонсора та зробленого вами Внеску. У разі, якщо ви не хочете, що відвідувачі сайту могли бачити інформацію про вас у списку Спонсорів Проекту, ви можете зробити Внесок анонімно, або ж приховати суму зробленого вами Внеску;
  • ідентифікації вас як Користувача Платформи у разі реєстрації та відображення відповідної інформації про вас в обліковому записі;
  • комунікації, наприклад, шляхом емейл листів для оновлень щодо Проектів, які були вами підтримані, або для надання вам інформації про інші Проекти, оновлення чи змін на Платформі;
  • отримання Внесків та подальшого переказу їх Авторам Проектів;
  • адміністрування Платформи;
  • дотримання застосовного законодавства.

Ми зберігаємо ваші персональні дані протягом 3 місяців після закінчення періоду фінансування Проекту.  У будь-який момент ви можете направити нам вимогу про повне видалення ваших персональних даних.

 

Кому ми передаємо ваші персональні дані?

Ми можемо передавати ваші персональні дані нашим розробникам та іншим особам, які надають нам послуги у розробці та підтриманні функціонування Платформи. Ми передаємо ваші дані тільки в межах України та виключно з метою покращення та оновлення функціоналу Платформи, якщо це дійсно необхідно. Такі розробники не мають повноважень використовувати інформацію, яку ми їм надаємо, для будь-якої іншої мети.

Крім того, можуть існувати деякі інші, виключні обставини, коли ми можемо передавати ваші персональні дані. Наприклад, в рамках дотримання законних юридичних вимог, для здійснення правосуддя, захисту життєвих інтересів, або у разі корпоративного продажу, злиття, реорганізації, розділу тощо.

Незважаючи на те, що гарантувати повну безпеку будь-якого методу передачі даних проти незаконного перехоплення або іншого нецільового використання сторонніми особами є неможливим, Адміністратор Платформи використовує комерційно обґрунтовані зусилля для забезпечення захисту персональних даних Користувачів для забезпечення їхньої цілісності та відповідного режиму доступу до них.

 

Посилання на інші вебсайти

Наша Платформа може містити посилання на інші вебсайти, які надаються для довідки та зручності. Оскільки такі вебсайти мають свої політики конфіденційності, ми не можемо нести відповідальності за практику їх використання. Тому, ми рекомендуємо переглянути такі політики, перш ніж користуватися відповідними вебсайтами або надавати будь-які персональні дані про себе.

 

Застосовне законодавство

Ця Політика регулюється та тлумачиться відповідно до законодавства України, зокрема, але не виключно, Закону України «Про захист персональних даних».